Autobedrijf SARO zoekt versterking

Ben jij degene die we zoeken?

- Technisch specialist - fulltime
- Leerling monteur

Ben jij de automonteur die wil werken met de modernste apparatuur, in de mooiste werkplaats van Brabant, met de allerleukste collega’s?

Neem dan nu contact met me op. Ik ben Toine van Schijndel van Autobedrijf SARO in Beek en Donk. Het wellicht meest veelzijdige autobedrijf in de regio.

Wij lossen de meest complexe storingen op dealerniveau (en daarboven) op, zijn het adres voor aircoservice, schade aan uw auto of camper en men kan bij ons terecht voor het huren van personenauto, bestel- of bakwagens. Wij installeren trekhaken onder personenwagens, bestelwagens en zelfs op maat gemaakt voor campers.

Maar uiteraard mag jij ook reageren als je de voertuigen van onze klanten wilt voorzien van het noodzakelijke onderhoud, reparaties of APK.

Het salaris? Daar komen wij zeker uit!

 

Avondhulp
Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan? En heb jij zin om onze werkplaats weer helemaal fris te maken zodat de monteurs de volgende dag weer opgeruimd kunnen beginnen?
Wij zijn op zoek naar handige mannen / vrouwen die het leuk vinden om ons te helpen de werkplaats weer spik en span te maken. We zullen je één tot twee keer per week in de avond nodig hebben.
Je werktijden zullen variërend zijn tussen 18:30u en 21:00u. Lijkt jou dit wat?
Kom eens langs om een kijkje te nemen in de werkplaats of bel (0492-382080) of mail naar administratie@autobedrijfsaro.nl voor meer informatie of om meteen te solliciteren.

Vacatures autobedrijf SARO Beek en Donk