Over ons

Autobedrijf SARO streeft naar perfectie en staat voor vertrouwen en transparantie. Sinds 2001 leveren wij klanten het hele pakket van B tot en met Z. De A staat namelijk voor autoverkoop en verkoop is het enige wat we niet doen. Ons doel is om u mobiel te laten blijven. Daarom hebben wij alles in eigen beheer, zodat wij u het totaalpakket kunnen aanbieden: onderhoud, reparatie, APK, revisie van versnellingsbakken en meer. Wij willen u helpen zoals u geholpen wílt worden.

 

Ons team van twaalf goed geschoolde vakmensen staat altijd voor u klaar en voorziet u graag van eerlijk en goed advies. Staat uw auto bij ons in onderhoud? Onze monteurs maken korte video’s van de aandachtspunten en sturen die weer door naar u. Zo blijft u optimaal geïnformeerd. Dit doen ze in een werkplaats voorzien van de meest moderne apparatuur en elektronica.

 

Historie

Autobedrijf SARO is opgericht op 1 juni 2001 door Toine van Schijndel. Toine heeft een grote passie voor auto’s én ondernemen. Toen de kans zich voordeed om voor zichzelf te beginnen greep hij deze dan ook met beide handen. De afgelopen jaren is het autobedrijf langzaam maar zeker uitgegroeid tot een full-service autobedrijf met verschillende specialiteiten, zoals camper service, airco service en automaat spoelen.  

 

Eigenaar Toine van Schijndel

 

BOVAG

Autobedrijf SARO is aangesloten bij de BOVAG. Deze brancheorganisatie waakt over de kwaliteit van autobedrijven en hun dienstverlening door regelmatig te controleren op de strenge lidmaatschapseisen.  

 

Dat wij BOVAG erkend zijn betekent dat u zaken doet met een betrouwbare partner die lid is van een solide organisatie. Mocht u toch problemen ervaren, dan kunt u altijd contact opnemen met BOVAG voor bemiddeling of advies.

 

Meer weten over Autobedrijf SARO in Beek en Donk of bent u geïnteresseerd in onze diensten? Kom eens langs voor een kop koffie of neem contact met ons op!